NAŠE NOVÉ KROUŽKY A AKTIVITY, nejen v Komunitním centru
Od září se mohou maminky s malými dětmi setkávat v dopoledních časech při společných hrách. Děti poznají nový hrací koutek se spoustou hraček, stavebnic a her. Maminky tak mají možnost navázat nová přátelství a sdílet tak své zkušenosti, starosti a radosti. Pro setkávací časy sledujte, prosím, naše facebook stránky a webové stránky nebo letáčky.

Začíná nám i nový kroužek „Výcvik malého sviště průzkumníka“, je určen pro děti od 6ti let (menší děti mohou přijít za doprovodu rodiče). Kroužek vede Martin Konečný, který je velkým fandou přírody. Přišel s tímto nápadem a my jsme ho velice rádi podpořili. Děti budou trávit spoustu času v okolních lesích a budou poznávat nejen přírodu jako takovou, ale naučí se spoustu praktických věcí jak přežít v přírodě, jak ji chránit a jak třeba využít její dary.
Informace o kroužku najdete na FB stránkách – Výcvik mladého sviště (průzkumníka)

Přes zimní období budou v centru pravidelné dílničky pro děti nebo pro ženy. Plánujeme i pravidelná setkávání se staršími občany. Pro ně chystáme například dílničku pletení z pedigu, pískování mandal, podzimní tvoření, vyrábění adventních dekorací, zajímavá povídání o různých tématech, jarní tvoření apod. Seniorský klub bude mít pod palcem paní Eva Baluchová. Sledujte proto, prosím, letáčky, OKNO, facebook nebo naše webové stránky.

Na poslední den o prázdninách, respektive na neděli 2.9.2018 jsme naplánovali výlet. Pojedeme autobusem do centra EDEN v Bystřici nad Pernštejnem.

Je to úžasné prostředí, kde poznáte stará řemesla, děti si zkusí hmatovou a čichovou zkoušku, prolezou si krtinec, projedou se na traktoru…

V případě zájmu se prosím hlaste na email zuzka.fiedlerova@gmail.com